Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Ο Ροζ Πολτός και η γλίτσα πέριξ.

Οι πανηγυρισμοί στην Ουάσιγκτον, την Άγκυρα, και τις Βρυξέλλες συνεχίζονται. Ο «Ροζ Πολτός» νίκησε στις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο.
Στην Αθήνα το γιόρτασαν οι Μητσοτάκηδες , το παρακράτος της κατευθυνόμενης «δημοσιογραφίας» από τα κανάλια του , οι τρόφιμοι των μυστικών κονδυλίων, οι δωσίλογοι κουκουλοφόροι που «δώσανε» τον Οτσαλάν και τα παπαγαλάκια τους, οι χειροκροτητές των βομβαρδισμών της Γιουγκοσλαβίας, και , οι αβανταδόροι του σκοπιανού σωβινισμού και του τουρκικού φασισμού και επεκτατισμού.
Ο «ροζ πολτός» που τα σαρώνει όλα με 16%,με τα σφηνάκια από το βαρέλι 35, κύλησε λίγο πιο πέρα»,και μας συμβούλεψε από το Ηράκλειο, «Αντί να κάνουμε επίδειξη παλικαρισμού και δημαγωγίας θα πρέπει με ευθύνη να προχωρήσουμε στην εξεύρεση μιας λύσης «στη μέση της γέφυρας», η οποία να γίνει αποδεκτή και από τους δύο λαούς» .
Η Μακεδονία σε τιμή ευκαιρίας ,50% κάτω. Λέει ο Ροζ Πολτός .Τα ίδια ακριβώς λένε Μπακογιάννη(Μητσοτάκη), Καραμανλής, Yorgos και CIA, ο γνήσιος «αμερικανικός πολτός».
Ποιοι λαοί αναρωτήθηκα; Ο Ελληνικός και οι «Μακεδόνες» ; η μήπως ο «λαϊκός πολτός»; Και γιατί δείχνει υπευθυνότητα η εξυπηρέτηση των αμερικανικών και νατοϊκών συμφερόντων;
Η δημοκρατία των «Γκαλοπατζήδων», τα βάψε μαύρα. Η τηλε-δημοκρατία απέτυχε. Οι ανεύθυνοι ,παλικαράδες και εθνικιστές Έλληνες ,λένε ΟΧΙ στις εκπτώσεις σε ποσοστό 80%.Μήπως θα έπρεπε να προσφερθεί Μακεδονοδάνειο στους καταναλωτές.
Τα «παλικάρια», του ροζ πολτού και της πέριξ γλίτσας, την «πέσανε» στους «χρυσαυγήτες»,για να μην κάνουν «ρατσιστική εκδήλωση»,για τα ΄Ιμια , αλλά δεν βλέπουν τίποτα το ρατσιστικό και κανένα λόγο αντί-εξουσιαστικής πάλης, στον διαμελισμό της Σερβίας, από τις Ηνωμένες Πολιτείες ,το ΝΑΤΟ και την «KYRVA EVROPA». Τα «παλικάρια», του ροζ πολτού , πήγαν για σφηνάκια, και δεν ήρθαν στις πρώτες διαδηλώσεις για το Κοσσυφοπέδιο. Ούτε και στις διαδηλώσεις για το ασφαλιστικό τους είδαμε δίπλα μας . Άλλωστε ο ροζ πολτός και η πέριξ γλίτσα, υποστηρίζει τις καλές συγχωνεύσεις των ασφαλιστικών ταμείων και κάνει τον λαγό του Μαγγίνα ,της Πετραλιά, και του Γκαργκάνα για τι Ταμείο Τύπου.
Μήπως τα «παλικάρια», του ροζ πολτού την έπεσαν στην Τράπεζα της Ελλάδας, για την ρατσιστική πολιτική της, κατά των εργαζομένων; Την σημαία της Ελλάδας κάψανε.
O ροζ πολτός μας είπε από το Ηράκλειο ότι πρέπει «να ξέρουμε ότι πέρα από τις θέσεις που έχουν εκφράσει κατά καιρούς οι ηγέτες της ΠΓΔΜ μπορεί να υπάρχουν χειρότερες εξελίξεις, όπως η διάσπαση αυτού του κράτους και η δημιουργία ενός αλβανικού και ενός σλαβικού κράτους. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα αρνητικό για τη χώρα μας.»
Την ίδια ακριβώς ανησυχία με τον ροζ πολτό έχουν οι Αμερικανοί και το ΝΑΤΟ. Όταν λέει «χειρότερες εξελίξεις», για να τρομάξει τους πολτούς που τον ακούνε, γιατί δεν εξηγεί τι θα πάθουμε οι Έλληνες. Το τι θα πάθει το ΝΑΤΟ το ξέρουμε και το προβλέπουμε.
Την ίδια ακριβώς ανησυχία για το τι θα «πάθουμε» ως ΝΑΤΟ, εκφράζει και προσωπική σύμμαχος των Ηνωμένων Πολιτειών κα Ντόρα. Γι' αυτό και σπεύδουν.
Τα ελληνικά συμφέροντα αντίθετα εξυπηρετούνται με το πέρασμα του χρόνου. Σε τέσσερα χρόνια ,δεν θα υπάρχει ούτε « Δημοκρατία της Μακεδονίας», ούτε «Μακεδονικός λαός». Για αυτό τρέχουν να προλάβουν το κακό, οι Κουίζλινγκς των Αθηνών.
Άσχετο: (Στο Γουδί εκτός από ολυμπιακές εγκαταστάσεις έγινε και τίποτε άλλο;)
Ο Ρόζ Πολτός κύλησε λίγο πιο πέρα, και οργάνωσε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο «επιστημονικό διάλογο» για να ανακινηθεί «μειονοτικό ζήτημα» των Τσάμηδων, την μέρα που γιορτάζαμε την απελευθέρωση των Ιωαννίνων. ( 21η Φεβρουαρίου). Η μπατιρημένη και ιδεολογικά ψευτοδιανόηση , για να μη μείνει μπατιρημένη και οικονομικά ξέρει να αξιοποιεί τους «πόρους» από διάφορα ευαγή ιδρύματα που προωθούν την γραμμή Τζωρτζ Σόρος-ΗΠΑ για τον βαλκανικό πολτό.
Ο Ρόζ Πολτός και η πέριξ γλίτσα, οργανώνουν τηλε- Συνέδριο ,στο Πασοκ, και μας προειδοποιούν. «Ζούμε σε μια οριακή καμπή για τον τόπο και τον προσανατολισμό του, για τη δημοκρατία και το πολιτικό σύστημα. Εδώ και πολύ καιρό βιώνουμε μια μεταβατική κατάσταση, στο μεταίχμιο δύο εποχών. Το παλιό πεθαίνει οριστικά και το νέο δεν έχει επιβληθεί».
Αμ δε που θα πεθάνουμε. Το «νέο», ο ροζ πολτός ,της Νέας Τάξης ,και του Νέου Πατριωτισμού, των Ροτσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, Σημίτη, Σαρκοζί, Μπλέρ, Χανταρλόφσκι, Μπερεζόφσκι, δεν πρόκειται να μας «επιβληθεί» ποτέ.
Και ας ρωτάτε στο τηλε- δημοψήφισμα, αν πρέπει, «Να θεωρείται κάθε παιδί που γεννιέται οπουδήποτε στη χώρα αυτοδίκαια Έλληνας υπήκοος».Η Ελλάδα δεν θα γίνει ποτέ «μαύρη χώρα» και ούτε Αλβανία. Το ίδιο έλεγε προεκλογικά ο άλλος «ροζ πολτός».
«Δεν είναι πατρίδα μας αυτή που προχθές στο Φόρουμ Μεταναστών, ο Μιχάλης από τη Νιγηρία, εργαζόμενος, 27 ετών, που έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν έχει ταξιδέψει ούτε καν στην πατρίδα του, τα μόνα τοπία που έχει δει είναι τα ελληνικά, οι μόνες πόλεις που έχει δει είναι οι ελληνικές, η μόνη θάλασσα που έχει δει είναι η ελληνική. και αυτό το παιδί που γεννήθηκε στη χώρα μας, που δεν έχει πάει πουθενά αλλού, δεν έχει πολιτικά δικαιώματα, δεν έχει δικαίωμα ψήφου, γιατί το χρώμα του είναι μαύρο».
Ο Ροζ Πολτός, Αλαβάνος, ψευδόταν ασύστολα γιατί ο «Μιχάλης» του δεν έχει δικαίωμα ψήφου γιατί δεν είναι Έλληνες και όχι γιατί είναι «μαύρος ».Τώρα με το κόλπο του «ρατσισμού» ο ροζ πολτός και η γλίτσα πέριξ, του Συνασπισμού και του Yorgos, προσπαθούν να μας πείσουν ότι πρέπει οι Έλληνες να γίνουν λαός με πολυεθνική ταυτότητα. Λαός Μπένετον.
(Με ρατσιστικά επιχειρήματα, έγινε πρόεδρος στην Γαλλία ο Σαρκοζί. Πολιτική ντούμπλ-φας Μπένετον).
Ο Ροζ Πολτός ,στο Βελιγράδι δεν πήγε στη διαδήλωση για το Κοσσυφοπέδιο. Έκατσε στο σπίτι του. Προδοσία. Γιατί άφησαν να καεί η «πρεσβεία μας » και δεν έπεσαν μέχρις ενός υπερασπιζόμενοι το εθνικό αμερικανικό έδαφος; Αλλά αυτούς τους ρόζ δεν τους βρίσκεις πουθενά. Κρατούν την αμερικανική σημαία, αλλά δεν υπερασπίζονται την αμερικανική πρεσβεία. Καθάρματα.
Επειδή το Ασφαλιστικό είναι στην πρώτη γραμμή , αναρωτιέμαι γιατί το κόστος της θεραπείας των φίλων μεταναστών, το πληρώνουν τα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων, και όχι η ΕΕ και η Ευραπαική Τράπεζα, που τους έφεραν σκλάβους , στην Ευρώπη χωρίς συμβόλαια, για να ρίξουν τα μεροκάματα των εργαζομένων, και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητά; Και γιατί ο ρόζ πολτός κάνει αντί ρατσιστική πολιτική σε βάρος του ΙΚΑ και όχι σε βάρος των εργοδοτών;

Δεν υπάρχουν σχόλια: